top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Hemsändning av dagligvaror - även till riskgrupperPensionärer och funktionshindrade som är folkbokförda i Härjedalens kommun har möjlighet att få dagligvaror till hemmet. Nu utökas hemsändningen till att omfatta de som ingår i riskgruppen för covid-19.


Tjänsten kan nyttjas en gång i veckan per hushåll. Hemsändning sker från närmaste butik som har avtal med kommunen. Den som får varor hemsända betalar 20 kronor för utkörningen. Anmälan till hemsändning av dagligvaror gör ni genom att skicka in en anmälan för att kunna få varor hemsända.


Anmälan gör på något av dessa tre sätt:

1. Direkt till närmaste butik- Ica Supermarket Hede för vår del

2. Via webbformulär om anmälan till hemsändning av dagligvaror på herjedalen.se

3. Till kommunens växel 0680-161 00.


När din anmälan tagits emot meddelas butiken. Nästa vardag kan du beställa dagligvaror för hemkörning. Du kan sedan få en faktura på det belopp du handlade för.


Mer information från Härjedalens kommun Malin Fjellgren

Beställ varor direkt hos: (för er som är folkbokförda i området runt Hede) Ica Supermarket Hede Storgatan 16 0684-107 33 Fax: 0684-109 49 peter.eriksson@supermarket.ica.se

Pensionärer och funktionshindrade som inte är folkbokförda i Härjedalens kommun ta kontakt med butiken för att undersöka möjligheten till beställning.


Bild: Wix

bottom of page