Hittat en pärla i Synderkölen


Jag är en 36-årig Dalmas från Grängesberg och hade länge funderat på en stuga i Ljngdalen, Funäsdalen eller Hede med omnejd. Hittade en pärla i Synderkölen i höstas och det kändes bara så rätt. Jag älskar skoteråkning och fiske så detta kommer för mig att bli perfekt. Jag har inte varit i Sonfjällsbygden så mycket utan mest i Lofsdalen och Funäsdalen.


Skulle det kännas riktigt bra och någon god arbetsmöjlighet dyka upp så är jag inte omöjlig att flytta på mig. Jobbar som anläggare i dag och kör även auktioner på fritiden så jag har lite idéer. Kommer att spendera en hel del i Sonfjällsbygden ....


Text och bild: Glenn Welamsson

HEDEINFO

BRÄNNA DESIGN, EVENT & KONSULT

redaktion.hedeinfo@gmail.com

070-73 79 740

Olivia Söderlund

Långå Bränna 451, 840 93 Hede

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

INNEHAR F-SKATT

BANKGIRO: 5414-1650

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se