top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Idag börjar telefonundersökningen!


Idag, tisdag den 20 april påbörjas en undersökning via telefonintervjuer - av ett extern företag som heter Origo Group. Undersökningen är beställd av Härjegårdar. Man ska genom denna undersökning komma fram till om de finns en efterfrågan och ett underlag för att omvandla rivningshotade Postgränd 1-2 i Hede till ett nytt bekvämt och anpassat boende för alerta pensionär (+65) och som ska präglas av trygghet, gemenskap och närhet till service.


-Ett mycket positivt initiativ av Härjegårdar och vi stöttar det till fullo! Vi hoppas att de som blir uppringda känner samma positiva känsla som oss och förstår att man genom undersökningen enbart visar intresse för dessa lägenheter! hälsar styrelsen för Hede Företagargrupp som hade styrelsemöte igår kväll och där frågan diskuterades.

-Vi märker av ett ökat behov av boende i byn. Dessutom är väl medvetna över Härjedalens stora kullar som föddes under 40-50-60-talen och som nu är beredda att flytta från sina hus och lämna plats för barnfamiljer.


Sprid gärna bland era vänner och bekanta att denna telefonundersökning kommer att ske, så att många kan svara på undersökningen.


Info från Härjegårdar:

Planen för lägenheterna är att de kommer att totalrenoveras till ett nybyggnadsskick, vilket innebär nya ytskikt, nya kök, nya badrum/duschrum/WC och nya installationen. Fastigheten kommer att hålla en hög tillgänglighetsnivå, vilket bl.a. breda dörrar, inga trösklar och hiss. Varje lägenhet kommer att få en egen balkong eller uteplats, beroende på våningsplan. Det kommer att finnas P-platser under tak, typ Carport. I fastigheten kommer det att finnas lägenhetsförråd i källaren samt gemensamhetsytor för samvaro/aktivitet Bild och eftertext: Hedeinfo Senaste inlägg Visa alla Välkomst-teamet: samarbeten & sponsring sökes Åk 4-9 - provtagning idag Himmel! Vilken dunderhelg! Välkomst-teamet: samarbeten & sponsring sökes Åk 4-9 - provtagning idag Himmel! Vilken dunderhelg! Välkomst-teamet: samarbeten & sponsring sökes Åk 4-9 - provtagning idag
Kommentarer Skriv en kommentar... Hedeinfo Långå Bränna 451 840 93 Hede​ ​bankgiro: 5414-1650 swish: 1234 853 495 Innehar F-skatt HEDEINFO redaktion.hedeinfo@gmail.com 070-73 79 740Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page