top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Jag väljer Sonfjällsbygden: kärleken lockade!


Lena Eriksson är en 30 årig kvinna, inflyttad till Hede i januari och kommer ifrån Offerdal, Jämtlands län som har flyttat hit för att prova på samboskapet.

Hon berättar att hon varit i krokarna tidigare och haft en tanke att flytta hit men nu var det på tiden. Lena är utbildad undersköterska och fått jobb i hemtjänsten där hon trivs bra. Hon planerar att återuppta sjuksköterskeutbildningen så småningom för att nå sitt drömjobb som stomiterapeut.

- När jag inte jobbar är jag linedance-instruktör för en grupp i idrottshallen i Hede, en roligt gäng och jätteduktiga dansare. Hoppas på fler deltagare till höstterminen. Annan tid går åt olika virk-projekt, skoteråkning eller hantverkskvällar i byn, berättar hon och fortsätter

- Det jag upplevt hittills är glada och välkomnande människor, alla-känner-alla-känsla som är välbekant från min hemort och är trivsamt. Naturen och utsikten från toppar och dalar är en ren bonus och ger energi till trötta själar. Även om Sonfjällsbygden har mycket att erbjuda så saknar jag familjen men vet att dom inte är långt bort.


-Varmt välkommen Lena till Hede och Härjedalen, passar vi på att säga!


Bild: privat

Comments


bottom of page