top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Jullunch utomhus för Steelex


I torsdags ordnades en jullunch ute i friska luften för alla medarbetare på företaget Steelex. Lunchen bestod av rykande varm gulaschsoppa och bröd som Peter Myhr serverade över öppen eld, på eldkorgen som är en av Steelex favoritprodukter för privatpersoner.

Tord Wagenius njöt av soppan tillsammans med de övriga medarbetarna. Det blev tid för lite mingel och snack. Särskilt kallt var det inte denna dag, även om alla gärna drog sig lite närmare för att stå invid någon av eldarna.

Steelex som i år firar 50 år hade egentligen planerat att hålla ett stort kalas i december, men under rådande omständigheter så skjuts firandet fram tills i vår. Ägaren Thomas Melin hade tillsammans med bland annat Tina Eriksson planerat festligheterna in i minsta detalj, och såg jullunch en som ett ypperligt tillfälle att prova några delar av upplägget som var tänkt. Att genomföra jullunchen i betydligt mindre skala, enbart för gänget som arbetar i huset var en ypperlig och uppskattad idé.

Thomas Melin som är ägare till Steelex AB sedan ungefär 10 år tillbaka hoppas kunna genomföra firandet på vårkanten med öppet hus, mingel och de aktiviteterna som var planerade. Förra året var det 30 år sedan han startade ett av sina bolag i Stockholm och det firades såklart! Thomas har för avsikt att fortsätta satsa och utveckla Steelex i Hede. Det är otroligt viktigt att värna på en levande landsbygd och visa att man kan bo här i Härjedalen och arbeta med annat än turism.

Avslutningsvis delades julklappar ut till alla medarbetare inne i den uppvärmda vagnen. Värmen fixades genom den flygplansvärmare som anslutits av Nordic Heater, även det är Thomas företag. Något som de ofta använder på mässor och liknande event.

-Vi ser verkligen fram emot att fira 50 års kalaset i vår, tillsammans med Er alla! hälsar Thomas och mer information kommer att finnas på bland annat Hedeinfo när man har bokat in ett nytt datum.


Text & bilder: Hedeinfo

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page