top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Kom ihåg att nominera till Guldstjärnan!


"God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap är en framtidsfråga för vårt län. Därför arrangerar länets kommuner Guldstjärnan i samarbete med Länsstyrelsen, Mittmedia, Sparbankstiftelsen, Hallströms och Jämtland Härjedalen Turism.

Utmärkelserna tilldelas den person respektive det företag eller arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande. Härjedalen utser vinnaren vid Företagargalan i oktober. Kommunvinnarna i kategorierna Årets Serviceperson och serviceföretag går vidare till länsfinalen. Vinnaren utses i januari månad för föregående år."


Alla de som blir nominerade får veta om att de har fått en nominering och hur motivet lyder, vilket kan vara en nog så fin bekräftelse att få! Så ta chansen Du med att lyfta någon som du tycker är värd detta!

Här kan du nominera de du tycker är värd en Guldstjärna. Nomineringen pågår från och med 16 juni till 17 augusti. Klicka här för att komma direkt till nomineringssidan.


Kontaktperson för Guldstjärnan i Härjedalen: Malin Fjellgren Tel: 070-522 52 70 malin.fjellgren@herjedalen.se


Text & bild: herjedalen.se samt Hedeinfo

Comments


bottom of page