top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Korpens prisutdelning - sommarklassikern 2020


Korpens sommarklassiker är avklarad för i år

Förraförra veckan hölls prisutdelningen för årets Sommarklassiker på Korpen. 24 tappra motionärer och  ett mycket duktigt barn hade kämpat sig igenom hela eller halva klassikern under sommarmånaderna. De flesta deltagarna kom härifrån, men vi hade även deltagare så långt bort ifrån som Uppsala.


För en hel klassiker skulle man cykla 30 mil, simma 3000 meter och springa 3 mil. För att klara av halva klassikern var man tvungen att klara halva dessa distanser. Varje distans fick delas upp på hur många tillfällen man själv ville och så samlade man ihop tills man fyllt hela kvoten. Det fanns också alternativ till de olika kategorierna som ex. handcykel, spinning, motionscykel, rullstol, rodd, paddling eller gång, detta för att så många som möjligt ska ha en möjlighet att kunna klara klassikern. Det var lite olika vad som hade varit jobbigt, någon hade cyklat jättelångt medan andra gärna tog sig en extra simtur i våra vackra sjöar. I år var det andra året i rad som Hede Korpförening arrangerade Korpens Sommarklassiker och vi ser fram emot att fler vågar utmana sig själva och sina vänner till nästa sommar!


Vi på Korpen vill gärna passa på att rikta ett STORT tack till alla de företag som skänkt priser till vårt fina prisbord som lottades ut bland deltagarna. Det blev mycket uppskattat!


Text: Korpen Hede

Bild: HedeinfoComments


bottom of page