top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

"Kvällsöppet" ikväll

Ikväll, tisdag den 15 december hålller Sonfjället natur och kultur kvällsöppet i sin presentbutik.

-Här kan ni hitta klappar för stora och små, hälsar Luttan & Kia. Unika hantverk av områdets hantverkare, fantastiskt vackra tavlor med bilder från Sonfjällsbygden, nallar och gosedjur för barnen. Ja här finns något för alla. Kan man inte välja finns det även presentkort!


Tanken med att ha kvällsöppet är inte bara för att de som jobbar dagtid ska ha möjlighet att kika in, utan även för utöka och sprida ut kunderna över större del av dagen.

Under denna dag, eller egentligen hela december tar de nämligen även emot beställningar via telefon/mail och gör julklappar av dem, så att ni enkelt kan komma förbi och hämta sedan. Det går även bra att stanna till med bilen utanför gärdesgården och de levererar då er påse till er bil. Betalningen löses med swish eller faktura.


-Skulle det vara så att ni inte har möjlighet att hämta, så fixar vi så den blir levererad till er dörr kostnadsfritt i Hede, berättar Luttan.

Ni har väl inte missat att årets julklapp är trangiaköket, och hos Oss hittar ni många fina böcker som passar bra som komplement till årets julklapp! Eller varför inte en kåsa, eller vattenflaska!

-Varmt välkomna! Vi hörs eller ses!


Text: Hedeinfo

Bild: Sonfjället natur och kulturSenaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page