top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Land och Fjäll Fastighetsförmedling

Skriven av Rosita Persson 22 januari 2019

(Texten är hämtat från hemsidan)

Land & Fjäll Fastighetsförmedling grundades 2013 med säte på Frösön i Östersund. Deras vision är att vara ”folkets mäklare” genom att ha en pris- och kundanpassad mäklartjänst som passar alla i Jämtland och Härjedalen.

Insikten har kommit under åren om att marknaden i Jämtland och Härjedalen efterfrågar en mäklartjänst som kombinerar två typer av mäklare – den traditionella- och nätmäklaren!  Våra ledord är; Kvalité – Lokalt kunnande – Lågt arvode.

För att kunna genomföra detta har de prispressat sitt koncept men med bibehållen kvalité, trygghet och engagemang och istället skapat ett grundpaket kombinerat med tilläggstjänster. Läs mer konceptet under fliken ”Sälja”.

Veronica Westlund som grundat firman, har arbetat som mäklare sedan 2005 och kommer ursprungligen från Hede, Härjedalen. Hennes första år som mäklare var hon anställd på Erik Olsson Fastighetsförmedling i Stockholm. Där fick Veronica förkovra sig inom yrket och ta lärdom av den tuffa marknad som finns i huvudstaden. Kvalitet, kunskap och service var ledorden för att lyckas.

2011 flyttade hon tillsammans med sin familj ”hem-över” till Östersund då längtan efter fjällen, skogarna, nära och kära blev för stor. Väl installerad i Östersund har Veronica, till starten av denna firma, varit anställd som mäklare på Storsjömäklarna i Östersund. 

Planerar ni på att sälja er fastighet i Jämtland/Härjedalen? Besök hemsidan www.landochfjall.se -De tål att jämföras!

Kommentarer


bottom of page