top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Lars-Erik "Stjärnan" Stadler


Skriven av Stjärnan 3 december 2017


Jag flyttade ner till Helsingborg 1993, varför jag flyttade från Hede vill jag egentligen inte gå in på , men jag kan säga så här att jag var för blåögd. Jag gifte mig 1994 med Kristin, och vi är fortfarande gifta. Vi har 2 barn, Elin 21 år och Max 16 år. Dottern har flyttat till Göteborg och sonen har börjat på gymnasiet i Helsingborg. Vi bor i ett litet hus i Klippan, mitt ute i skogen, 1 granne som man träffar en gång i månaden i snitt. Här är det tyst och lugnt.

Jag kör taxi och färdtjänst, och trivs jättebra. På fritiden så försöker jag komma ut på en golfrunda. För knappt 2 år sedan fick jag en stroke och är nu fullt frisk. Smeknamnet Stjärnan fick jag av Jan-Ove Thagg. Stod i mål i hockey en gång i tiden. Jag släppte in några skitmål och Thaggen kom fram och sa: Du är väl en jävla stjärna du också. Sen dess har jag blivit kallad så. Tror att jag var 8 år då. Jag längtar hem rätt så ofta, och hade jag bara jobb, och frun med så hade kanske flyttlasset gått norrut. jag hälsar till alla jag känner och ha det bra. Saknar er alla! 

Comments


bottom of page