top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Lingon till Långågårn


Som vi alla vet så har flera föreningar det tufft i Sonfjällsbygden och de vanliga konstnaderna för driften är ju kvar även om intäkterna lyser med sin frånvaro i år. Långågårn tänker lite utanför boxen och har för avsikt att vara med på reko-ring Härjedalen den 29 september och sälja lingon som man plockat och även hembakt innehållande bär. Man efterlyser nu bidrag till detta! Om du har lust kan du redan nu ge dig ut i skogen och plocka bär som du sedan kan skänka till föreningen. Och se sedan till att handla vid Reko-ring 29/9 av alla duktiga mathantverkare. Kontakta Margareta eller Reidun.

Om man har möjlighet och hellre skänker en valfri slant, tas detta emot tacksamt på bankgironr 704-4670. Märk isåfall insättningen med "gåva". Läs mer på Långågårns facebooksida här.


Text: Långågårns fb inlägg / Hedeinfo

Bild: Hedeinfo

1 Kommentar


Hej!

vi vill gärna köpa lingon av er, men vi är inte i Hede förrän 1/10. Vi har nu en plats på Ramundbergets csmping från den 1/10 och kommer upp med vår husbil. Går det att reservera 5 kg att hämtas den 1/10 på förmiddagen? Vi bor i Nynäshamn så vi har en bit att köra Hälsningar Karin tfn 072-7100408

Gefällt mir
bottom of page