top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Lycka är att ha alla barnbarnen i närheten

Skriven av Rosita Persson 20 maj 2018


Marita Grenholm är född 1969 i Norderåsen, cirka 5 mil från Östersund och flyttade till Hammerdal vid 15-års ålder. På gymnasiet gick hon jordbrukslinjen på Torsta. 1995 gick hon undersköterskelinjen och jobbade sen som avbytare i jordbruket och som vårdbiträde i hemtjänsten. 1988 mötte hon Örjan Jacobsson i Hammerdal genom gemensamma kompisar. Med honom har hon barnen Andreas, Lina och Linda och de gick skilda vägar 2001. 

Juldagen året efter träffade hon Per-Ola Näs på Sonfjällsgården och 2003 fick de dottern Ebba. Samma år flyttade Marita till Hede. Har jobbat inom äldreomsorgen mellan åren 2004-08 då hon bröt handleden. Från hösten 2009 fick Marita jobb som fritidsledare på Sonfjällsskolan och jobbade till och från på Jônnbua.

Började jobba på Wemer för för ensamkommande hösten 2015. Sedan hon jag fast tjänst på ett nytt boende som startade mars 2016. Sedan gick flyttlasset till Bastugatan där Marita själv nu för hösten 2017 gick de ifrån varandra. Mars 2018 började hon jobba natt på Hedegården då Vega Hvb lades ner.

På fritiden är det hunden Kimo som ska tränas mycket och då är Marita gärna ute och går eller cyklar. Hon har lyckan att ha alla barnen boende på Hede så hon träffar barnbarnen Per-Emil, Nooa, Minna och Timo så mycket som möjligt på fritiden. sen så pysslar Marita gärna ute på gården med lite allt möjligt.

Comments


bottom of page