top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Månadens bild av Sonfjället är utsedd!


Den här gången var det 20 bilder som hade inkommit till Hedeinfo´s tävling "Månadens bild - Mars - Sonfjället" och jag är så glad över att ni skickar in bilder! Det är fantastiska bilder och ingen är den andra lik! Tänkt så många vinklar man kan se fjället ifrån.


Efter att alla röster är sammanräknade ber vi att få gratulera och samtidigt presentera vinnaren som skickade in en bild till mars månads tävling Michael Schwarz.

Bilden kommer nu att finnas på hemsidan att beskåda och sedan vara med som representant för mars i tävlingen "Årets bild av Sonfjället".


Nu kör vi direkt igång med "Månadens bild - April - Sonfjället", och då är alla varm välkomna att skicka in nya bildrag. Så passa på att fota fjället under de fantastiska vårvinterdagarna nu framöver! Bilden ska vara fotad i april, och alla är varmt välkomna att skicka in till tävlingen oavsett om du fotat med vanlig digital kamera, mobilen eller systemkamera. Alla kan skicka in bilder, oavsett om du skickat in tidigare eller om det är första gången.

Skicka in Din bild av Sonfjället till på redaktion.hedeinfo@gmail.com. Bilden ska du ha fotat under den månad som tävlingen avser. Skriv gärna "månadens bild" som ämne och i mailet anger du ditt namn och telefonnummer. Bidragen ska vara inskickad före 25:e varje månad. Man får delta hur många gånger man vill. Fotot ska enbart vara på fjället och naturen. (Inga personer). Efter den 25:e sammanställer jag bilderna och alla får då rösta på favoritbilden. Röstningen sker endast på hedeinfo.se. Det fotot som får flest röster blir "månadens bild av Sonfjället". Man får bara rösta en gång.


När hela året har gått, sammanställer jag alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets bild av Sonfjället". Även här har man endast en röst att lägga.

Vinst: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild.

Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av Sonfjället" och "årets bild av Sonfjället" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer anges, om ni inte meddelat annat.


Text: Hedeinfo

Bild: Michael Schwarz

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page