top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Möbelmästarna i Härjedalen tipsar


Gänget på Möbelmästarna i Hede har en massa olika tips på fina saker som man kan överraska någon med i dess dessa pandemi-tider.

Vi alla vill ju så gärna umgås och träffa varandra, och det hela kan kännas rätt jobbigt. Men man kan ju på olika sätt visa att man tycker om varann, och saknar varann. Tänk så mysig att överraska och muntra upp någon man tycker om med en liten present?

Bettan och Sissel rekommenderar bland annat dessa kuddar och täcken som de nyligen fått in till butiken och finns till ett otroligt bra pris!En underbart härlig kopp med nån av skogens konungar. En kopp kaffe i en ny mugg sitter väl inte helt fel. Kanske lite nytt att hänga i granen? Traditionsenlig kula eller varför inte en älg, i gnistrande guld. Nått för den jaktintresserade!


Vem blir inte glad över en ny vacker ljuslykta? Kanske med ortsnamn, lansdskapsnamnet eller nån annan av alla de vackra lyktorna i butiken!

Eller nya härliga kramgoa kuddar till soffan för kommande vintermys?


Man kan ju faktiskt till exempel bara ställa en liten påse på trappen, eller stoppa i brevlådan och höra av sig med ett sms med några korta rader " Hej, kika utanför din dörr. Det är nått till dig där". Bor den man vill överraska lite längre bort kan man ju alltid använda sig av vanlig postgång.


Butiken är välfylld med massor av vackra saker! Gänget på Möbelmästarna i Hede är fulla av idéer och inspiration. Såklart passar ju detta även till julklappar att lägga under granen. För den tiden är ju också alldeles strax här!


Text och bild: Hedeinfo

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page