top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Med hundspann kommer man nära naturen

Skriven av EvaLotta Lundin 15 december 2018

Jag flyttade till Hede 2011, kommer från Säter Dalarna. Jag ville flytta längre norrut för att få mer snö och längre vintrar då jag skaffat malamuter som är en polarhundras. Att det blev Härjedalen beror på att det är vackert här, mycket skog och nära till fjällen. Jag har tidigare varit på semester flera gånger i Härjedalen både på sommar och vinter. Bor på Säterberget och har en väldigt vacker utsikt över Hede och Sonfjället.

Sedan jag flyttade hit har jag skaffat flera hundar och startade Hede Polarhund och Fritid 2012. Jag driver det på sidan om mitt vanliga arbete i Härjedalens Kommun. Vi erbjuder hundspann på vintern och vandring med hund under resten av året. Med hundspann kommer man nära naturen och hinner se allt det vackra. Vi har tillstånd från länsstyrelsen att vandra och köra hundspann i Sonfjällets nationalpark.

Kontakt: 076-813 05 97 eller  evalotta@telia.com Kika gärna in på vår Facebooksida.

Comments


bottom of page