top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

När Kingen kom till Långå


Underbara svängigar toner fyllde Långå nytta och nöjes lokal "bana" på lördagskvällen när Kingen kom på besök och spelade för första gången i byn. Kingens idé om att uppträda i de mindre byarna i Härjedalen, där han inte varit och uppträtt tidigare, resulterade i att Långå fick sånt fint besök.


Människor kom långt innan utsatt tid och fick börja med lite glögg ute vid eldarna på gårdsplanen innan de fick gå in och bänka sig i lokalen. Alla var ivriga och spända på att få höra Kingen. Ett gäng hade till och med åkt från Trondheim för att få vara med denna kväll. När musiken drog i gång, var det få som inte klarade av att hålla benen stilla.


I pausen serverade föreningen kaffe och gästerna fick njuta av en enorm buffé av hembakta kakor och bakverk. Sedan körde akt två igång med ännu mer sväng. När kvällen började lida mot sitt slut reste sig alla publiken med applåder och jubel. Såklart bjöd Kingen på extranummer innan det sedan var dags för signering av cd-skivor. Till publikens jubel, sa Kingen att det inte borde dröja 40 år till nästa gång.

Comments


bottom of page