top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Nyårstankar...


På nyårsafton i fjol satt jag vid brasan och funderade på vad det kommande året skulle ha att ge. Med en stor skopa nyfikenhet, otroligt mycket pepp och positivitet funderade jag då på uttrycket som flitigt används när man gör en ny bättre version av nånting, en uppdraderad version: 2.0. Året som jag blickade fram emot var just 2020 (eller 2.0 + 2.0). Det måste ju bli helt fantastiskt.


Ja varje år som man får uppleva är ju något helt fantastiskt. Inget är det andra likt. Jag är otroligt tacksam för varje år man får vara med om. Även detta år som har passerat: 2020 som har på många vis varit så pass annorlunda, konstigt och skrämmande. Det var nog inget nån av oss hade kunnat drömma om i sina vildaste fantasier.


Jag vet att det är många här i Sonfjällsbygden som har hållit hårt i restrektionerna som har varit och som är, som har varit näst intill enbart hemma, hållit sig undan ända sedan i mars. Till alla er skickar jag en extra stor och varm kram!


De mest populära sökningarna i Sverige på google var Coronavirus, USA-valet och Folkhälsomyndigheten. Det visar starkt på att detta lilla virus har tagit upp mycket av vår tid, skapat oro och är det inte virus som ställer till det så kan det vara vem som har presidentposten i USA.


Under de mest googlade recepten fann vi handsprit (?!), blåbärspaj och surdegsbröd. Antagligen har man velat göra egen handsprit om de skulle bli bristvara, sedan har det varit ett bra blåbärs-år samt att vi haft tid att starta upp en surdeg. Lite komiskt ändå..


Nu måste vi i alla fall blicka framåt:

2021- här kommer vi!

Laddade, positiva, full med förväntningar, redo för det nya, i det lilla och vardagliga! Sånt uppskattas! Dessutom otroligt sugna på en dos vaccin!


Fortsätt vara rädda om er!


Text och bild: Hedeinfo
Comments


bottom of page