top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Nyhet! Vi väljer Sonfjällsbygden!


Det är alltid lika skoj när ni läsare kontaktar mig på Hedeinfo med input och ideér på att förbättra och utveckla Hedeinfo! Jag blir oerhört glad och tacksam över det! Det här gången är det egentligen en utveckling av en redan befintlig flik under reportage som heter "vart tog du vägen?"


Den nya fliken kommer att heta " Vi väljer Sonfjällsbygden". Här kommer de som väljer att bo, leva, arbeta, njuta av sin pension, hemflyttare, hitflyttare, stugägare, campare eller de som bott här hela sitt liv att intervjuas varför de väljer just Sonfjällsbygden.


Kan du tänka dig att prata en stund med mig så jag får skriva några rader, slå mig en signal, smsa eller maila så bestämmer vi helt enkelt en passande tid! Eller vill du hellre skriva din historia själv går det precis lika bra! Såklart tar jag gärna emot tips på vem Du skulle vilja höra berätta om just sin historia.


Håll utkik i veckan, då kommer det första inlägget!


Text: Hedeinfo

Foto: Hedeinfo.

Bjuder idag på en sommarbild fotat från en tur upp på Sonfjället med fantastisk vy över området, så vi får längta lite till sommaren!

Comments


bottom of page