top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Ordning och reda på tennisplanernaNu blir det ordning och reda på tennisplanerna vid Hede Camping. Många som passerat banorna har under åren skakat på huvudet och undrat varför ingen har gjort nåt. Men nu har några ideella krafter tagit tag i saken.

-Det är ju synd att det ska förfalla helt. Tillsammans med företagarföreningen och Hede IK ska vi nog fixa till detta, säger Niklas Persson som drog igång projektet med att fixa till banorna.

Under måndagskvällen fanns ett gäng frivilliga på plats. Med krattor o andra redskap högg de tag i att få bort allt ogräs. -Banorna är faktiskt i bättre skick än vad de ser ut. Det gäller att jobba på och siktet är att få igång en bana så fort som möjlig.

När det gäller den andra banan finns det funderingar på att lägga konstgräs. Perfekt för olika bollsporter. Och tämligen underhållsfritt. -Vi får se hur det blir. Men först en tennisplan och att få bort allt ogräs så det blir snyggt och prydligt.

Finns det några bybor som har nån minut till övers är det bara ta sig ner på campingen och hjälpa till. De båda banorna ägs av Hede IK och Hede Camping.


Text och foto: Håkan Persson

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page