top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Premiär & Öppet hus på torsdag!


På torsdag 18 november bjuder Härjedalshubben in till öppet hus!

-Alla är välkomna! Oavsett om du är i behov av kontorsplats/lokal eller inte. Vi bjuder in brett så att så många som möjligt har chansen att se vad Härjedalshubben är för någonting. Vi ligger ju mitt i Härjedalen och en perfekt placering för att nås enkelt från alla delar av landskapet.


Samtidigt kommer Nordic Heater ha en premiärvisning av sin senaste produkt alldeles utanför - och det får ni inte missa!


-Vi hoppas att det blir mycket folk som kommer denna dag och minglar, kikar på de fina lokalerna, träffas för att nätverka, smakar på lite olika tilltugg, kanske rent av provsitter några platser eller sjunker mer i fåtöljerna och njuter av dagen.

Bakom Härjedalshubben ligger Thomas Melin och Olivia Söderlund. Thomas äger fastigheten samt Steelex, och Olivia på Hedeinfo.se, har pysslat med lokalernas inredning, utformning och marknadsföring. Olivia är den som ni fortsättningsvis kontaktar för bokningar och liknande.

-Håll utkik efter kommande event och föreläsningar!


Under de sista månaderna har verkligen fliten låga lyst uppe vid Steelex lokaler i Hede. En ganska stor förvandling har skett helt enkelt. Medarbetarna på Steelex-kontoret har fått nya kontor på andra sidan huset och deras entrén är numera på baksidan av huset.

Steelex gamla kontorslokaler har sedan fått sig ett lyft. Nu finns det 9 härliga arbetsrum med mellan 2 och 4 arbetsplatser i varje. Ett öppet hubblandskap där man slår sig ner där det finns plats. En större konferenslokal med plats för 12 personer minst och möjlighet till att ha mindre möten. I husets hjärta köket, finns ett stort köksbord där man tillsammans med kollegorna kan njuta av en kaffe eller värma sin lunch. Mot vårkanten kan man sedan inviga den nybyggda altanen!

Så ta nu chansen, kom förbi och kika på en av de senaste satsningarna i Hede!

-Varmt välkomna allihopa! hälsar Thomas och Olivia.


Info:

Bokningar och förfrågningar görs via hemsidan harjedalshubben.se. Man kan boka per dag, vecka, månad eller längre perioder. Text: Hedeinfo

Bilder: Härjedalshubben


Comments


bottom of page