top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Programmet för Hede byfest 2022 är här!


Äntligen är det dags för Hede Byfest igen under kommande vecka 30! Programmet har idag tryckts upp och finns att läsa här på hedeinfo.se och på byns anslagstavlor. Dessutom har flertalet butiker har valt att sätta upp anslag hos sig med programmet. Men såklart även på hedebyfest.se!


Några av höjdpunkerna på programmet:

*Promilleräjjset som blev en succé i fjol kommer igen! En cykeltur från Halvfari till Långå med chans att samla poäng längs vägen.

*Äntligen kan vi återigen samlas man för en gemensam picknick i gröngräset på Hede Hembygdsgård, med godsaker i picknickkorgarna och härlig musik, kära återseenden med vänner och bekanta!

*Apropå härlig musik så får vi njuta av Peder Persson i kyrkan och även Kingen rockar loss ute på byn! Och varför inte svänga sina lurviga till Strikes efter fotbollen?

*Fotbollsmatchen är ett annat spännande inslag där Hede IK möter Hedehöjdens toppar,- laget som Johan Hansson, killen som köpte tomterna vid slalombacken tidigare under året har fixat ihop några heta namn som vårt hemmalag får möta på Söderåsens IP. Här måste vi gå man ur huse och heja på spelarna!

*Ankrace på Ljusnan! En klassiker! Detta får inte missas! Tänk er, 600 små gula ankor i Ljusnans strömmande vatten! Vilken anka vinner i år? Kanske din?

*En spontancruising i byn av både vackra bilar, fräsiga åk, epor och motorcyklar i en härlig blandning och sedan en nyhet: 50-tals afton på Hede camping!

*För alla som vill röra sig är ett hett tips att ställa upp i Vikarruset - Hedeviken, ett otroligt populärt lopp för olika åldrar! Som vanligt händer en hel del mer i Hedeviken samma dag!

*Korpen kör även träningspass vi utegymmet!

*Golfbanan har ett späckat schema med tävlingar under hela veckan och firar i år 30 år i samband med Björnslaget!

* Ja och såklart blir det även By-Loppis i Hede!

* Veckan avslutas sedan enligt tradition med bilbingo på Hede Folkpark!


Det var en del av programmet! För med info om dagar, tider och annan information kika gärna på hemsidan hedebyfest.se.


Programmet upptryckt för att ta med sig på Hede turistinformation samt Ica Supermarket.


Gillar du Hede Byfest? Stötta gärna genom ett litet bidrag i valfri storlek på 1234 853 495 - märk Hede byfest - Detta går direkt till kostnader för annonsering, program samt utveckling inför kommande år!

Vi är otroligt tacksam för varje liten krona!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page