top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

RÖK@ på städturné imorgon- häng på!


Imorgon onsdag 27 maj är det dags att hjälpas åt att städa i byn Hede och vem vill inte passa på att vara ute och se träffa/se lite folk på avstånd och samtidigt göra lite nytta? Kan man dessutom starta dagen med härlig musik? Ja vem vill missa det?!


Dagen startar nämligen på ett fantastiskt vis för RÖK@ har samtidigt dragit igång något som de kallar "Städturne" där det kommer att städa skräp på rastplatserna, men även såklart spela längs vägen mellan Hede och Sveg. Starten på "Städturnén" går från Ica i Hede, där man stämmer upp till musik kl 9.10 och sedan rullar de vidare till Linsell kl 12 (Linsells Livs) och avslutar i Sveg kl 18 (Ica). Ett fantastiskt initiativ!

-Alla hälsas välkomna till dessa ställen och lyssna! Tänk bara på att hålla avstånd! hälsar RÖK@.


Städdagen pågår sedan hela dagen i Hede, man tar det helt enkelt när det passar en själv. På lunchen, på väg hem från jobbet, med hunden eller som en kvällsaktivitet tillsammans med familjen.


Sopsäckar finns att hämta vid Sonfjället natur och kultur, där man även kan lämna insamlat skräp för bortforsling (på parkeringen) eller längs riksväg 84.

Comments


bottom of page