top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Rösta på februaribilder av Sonfjället!


Det blev 15 bilder som skickades in i februari månad till tävlingen på Hedeinfo där vi lyfter fram Sonfjällets fantastiska siluett och landskap, oavsett om det är fotat på långt håll eller rent av mitt på fjället ger de oss en speciell känsla! Det visar sig i många olika skepnader, beroende på väder, vind, årstid, klockslag, vädersträck och håll!


Nu finns det ett gäng underbara bilder att rösta på och röstningen avslutas den 29/2 kl 23:59. Röstningen sker endast på hedeinfo.se via formuläret här på Hedeinfo´s startsida eller mail till redaktion.hedeinfo@gmail.com. Det fotot som får flest röster blir "månadens bild av Sonfjället". Man får bara rösta en gång.


När hela året har gått, sammanställer jag alla tolv "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets bild av Sonfjället". Även här har man endast en röst att lägga.

Vinst: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild.

Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av Sonfjället" och "årets bild av Sonfjället" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer anges, om ni inte meddelat annat.


Text: Hedeinfo

Bild: Bränna design

Komentáře


bottom of page