top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Raska Rör AB

Skriven av Rosita persson 10 december 2018

Anders Bäck från Hedeviken är född 1985. På Wargentinskolan gick han gymnasiet och då på energiprogrammet med inriktning VVS i Östersund. Det var riktigt kul och rekommenderas på det starkaste säger Anders. Efter det blev han lärling på ett VVS-företag i samma stad i ett ½ år. Men blev placerad i en källare i Abisko på Stf’s fjällstation. När det vart klart 2005 flyttade Anders ner till Stockholm och gjorde stamrenoveringar på 740 lägenheter i kvarteret murgrönan på Aspudden i ett år.

Året därpå blev det badrumsrenoveringar i Fittja och Alby 1 år. Det var verkligen en upplevelse berättar Anders. -Där var det mycket kriminalitet och droger. Polisen var där ofta, t.o.m. jag blev förhörd av polisen som undrade vad jag gjorde där i detta område. Men det var rätt så lärorikt på många olika sätt att få vara och jobba i de så kallade miljonprojekten. Mångkulturellt och väldigt mycket mat! 

2007 for Anders till Oslo och jobbade som service rörmokare i 10 år. Det sista året var han Lagbas för 17 utländska rörmokare. Det var ett projekt på 6 500 kvm på Oslo centralstation Anders berättar att det var sjukt jobbigt och påfrestande. Action dygnet runt och allt från galna och fulla rörisar, till skogstokiga byggherrar. Men allt slutade bra skrattar Anders. Sen efter det blev hemfärd till Hedeviken igen. I januari 2018 så var planen Tyskland men det blev bara en massa problem med av olika orsaker så han var tvungen att stanna hemma tyvärr. Då blev han egen företagare istället till "Raska Rör AB"

Det går bra för Anders och bara 11 månader som egen företagare har han fått certifikat från UC med kreditvärdighet Brons!

Han har mest bara rest i sommar, men när han jobbat då har det varit dag som natt. När det är som mest tryck så har Anders tagit in extra personal. Jag tar inte enbart på mig jobb lokalt utan dyker det upp något intressant någon annanstans med rätt förutsättningar så är det bara att köra fortsätter Anders. 

Raska Rör AB gör allt från kökskransreparationer till snösmältnings anläggningar, rehab av gamla rör anläggningar samt nybyggen. Man kan säga allt med vatten och avlopp. Ett gammal ordspråk säger: i all skit finns det pengar avslutar Anders.

På fritden så renoverar Anders huset, tränar på Korpen och umgås med sin hund Roxie 6 år. För att komma i kontakt med Anders Bäck så ring 073-803 00 66 eller mejla:  andersback.abc@gmail.com

תגובות


bottom of page