top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Renovering på Hede Camping


Vintersäsongen i år har lockat hela 60 husvagnar att komma till Hede Camping. Det har stadigt ökat varje år, intresset för säsongsplats eller att stå årsvis på campingen i Hede.

-Det tycker vi såklart jätteroligt!

På Hede Camping finns det även möjlighet att hyra en stuga eller tältplats. Det finns 4 lägenhetsstugor i olika storlekar, med mellan 2-6 bäddar. I dessa stugor finns det dusch, toalett och kök.

På området finns även 8 enklare campingstugor. När man hyr en av dessa, ingår det tillgång till servicehuset där det finns ett riktigt kök, duschar, bastu, toaletter, diskrum och liknande.

Varje år försöker ägaren som är Hede Företagargrupp att renovera nånting på området eller möta efterfrågan från gästerna eller behovet.

-I år har vi renoverat ytterligare en av lägenhetsstugorna och satt in ett nytt kök. Herrarnas bastu i servicehuset renoveras just just nu. Vidare har vi bytt ut gamla och installerat 10 nya elplatser för husvagnar.

I fjol gjorde vi en av de andra lägenhetsstugors kök, målade fasaden på 4 av de 8 mindre campingstugorna, målat om i servicehuset entré, köpt in nya möbler i flera av stugorna, målat poolen och bytt ut ramen runt barnpoolen bland annat.

Sedan HFG köpte campingen har även större renoveringar skett: takbyten, damernas omklädningsrum och bastu, installation av nya varmvattenberedare, grillplatser vid varje "hästsko" av husvagnar, det har byggts utegym, lekpark och hundrastgård i anslutning, målning av inre tak och väggar i 4 campingstugor, ny utedusch och uppfräschning av golven i omklädningsrummen vid utomhuspoolen och lite annat smått och gott!


Är du intresserad av att boka en stuga kika gärna in på www.bokaharjedalen.se

där det går att boka boende på bland annat Hede Camping.

Har du frågor går det bra att ringa campingen på 070-410 20 52.

- Välkomna hit!Text: Hedeinfo

Bilder: Hede campingComments


bottom of page