top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Richard Hörnkvist


Skriven av Rosita Persson 6 mars 2012


Richard Hörnkvist sitter och lurar lite, tror det var 92 jag flyttade ner hit till Linköping. Har sedan dess jobbat med lite av varje samt någon utbildning. Arbetar just nu med aircondition till bilar, ett stort litet företag kallat Avantia i Norrköping. Familj har det inte blivit. Jag verkar ha hittat tjejer som inte kan få barn. Hunnit med några tjejer här och var gift ett tag med en irakisk tjej. Ett varningens ord om det: gift er aldrig eller bli sambo med tjejer/killar från mellanöstern, HUVVA. Har nu en sambo. Fritiden min går åt till att fixa och pilla med lite av varje. Köpte en sommarstuga i Långå som jag renoverat upp och byggt till lite. Här hemma har jag också byggt till och renoverat upp mitt hus. Ska bygga till lite detta år annars på fritiden blir det mest fiske, bärplockning, resor, renovera bilar och bygga lite av varje. Har mycket fritid och energi att göra av med så..... Nyligen köpt en mc en Suzuki nge 1100 ska väl ta körkort för det, men har inte bråttom för skotern är snabbare och det är lite skojigare med den. Har en chevelle som vi fixat till motorn i och som jag delar med min bror. Får se om vi börjar tävla lite med den, är hyfsat snabb och jag har alltid velat åka fortare än 250km/h någon gång. Jag tar nog dagen mest som den kommer nu för tiden och planerar lite eller drömmer om framtiden. Flyttade från Hede pga av att jag hade ställt till med tillräckligt där och det blev en fest för mycket. Nu för tiden tycker jag att fester tar för mycket av tiden men tar ett par partaj per år, ett måste för själen.

Comments


bottom of page