Söker du hundvakt?


Jag är en aktiv hundälskare som ger din pälskling det där lilla extra under tiden jag passar vederbörande. Jag kan ta emot upp till två hundar per gång, vilket självklart beror på vilka raser det handlar om samt huruvida dessa går ihop med varandra.

Individanpassad hundpassning och lyhörd gentemot önskemål, bland annat kan jag erbjuda:

- Spårning med lina

- Mental träning i form av både enklare och mer avancerat innehåll

- Övernattning (I mån av tid)

- Rastning

- Längre promenader eller heldag ute i skog/vildmark

Då jag arbetar dag/kväll är jag hyfsat flexibel och försöker i största möjliga mån göra kunden nöjd.

Det skall tilläggas att jag har en gräns på 3 mil för hämtning/återlämnande av din hund, och för avstånd över 1 mil tar jag 50 SEK extra. Som person är jag ansvarsfull och lyhörd inför husse och mattes önskemål och jobbar uteslutande med positiv förstärkning.

Jag har ej erhållit en professionell utbildning utan har förvärvat kunskap genom hundmöten genom mitt liv. Det ska väl påpekas att jag dock har ett enormt intresse för att lära mig och mina främsta inspiration är Turid Rugaas, Michael Ellis och Patricia B McConnell.

”Calming signals” av Rugaas och ”Other end of the leash” är böcker jag brukar använda mig av i min träning.

Låter det intressant? Tveka inte att kontakta mig för vidare information.

Priser

(Inga särskilda helgtillägg eller dylikt tillkommer utan satt pris gäller)

Rastning/promenad 20 minuter: 50:-

Långpromenad 2 h: 100:-

Halv dag: 150:-

Heldag: 200:-

Övernattning: 250:-

Oavsett längd på hundpassning inkluderar jag alltid någon form av mental aktivitet för hunden!


Med vänlig hälsning,

Mattias Karnung, Hede.

Jag nås lättast på: 0737 – 83 05 48Jag nås lättast på: 0737 – 83 05 48