Semlor i Sonfjällsbygden


Under fettisdagen 16 februari kunde man mumsa semlor lite varstans i Sonfjällsbygden. Själv for jag ner på Hede Camping där Yhlvas Kök hade bullar upp med en massa olika minisemlor spännande smaker såsom lingon/vitchoklad, pistage, hjortron, blåbär, lakrits/lime, choklad med mera, men även lite andra sorter såsom wienersemla och semmelkladdkaka. Det bästa med minisemlor är att man kan prova flera olika, med nästan gott samvete.


Jag var även med om något nytt! Redan på förmiddagen kom ett sms på min telefon från en annan semla-galen person med hälsningen:

"Glad alla semlorsdag!"


Ja DE kommer jag börja önska alla framöver! Varför har jag inte tänkt på det?


Text och bild: HedeinfoSonfjällsbygden!


TIDIGARE

INLÄGG 

Hedeinfo

Långå Bränna 451

840 93 Hede​

HEDEINFO

redaktion.hedeinfo@gmail.com

070-73 79 740

bankgiro: 5414-1650

swish: 1234 853 495

 

Innehar F-skatt

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon