top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Semlor i Sonfjällsbygden


Under fettisdagen 16 februari kunde man mumsa semlor lite varstans i Sonfjällsbygden. Själv for jag ner på Hede Camping där Yhlvas Kök hade bullar upp med en massa olika minisemlor spännande smaker såsom lingon/vitchoklad, pistage, hjortron, blåbär, lakrits/lime, choklad med mera, men även lite andra sorter såsom wienersemla och semmelkladdkaka. Det bästa med minisemlor är att man kan prova flera olika, med nästan gott samvete.


Jag var även med om något nytt! Redan på förmiddagen kom ett sms på min telefon från en annan semla-galen person med hälsningen:

"Glad alla semlorsdag!"


Ja DE kommer jag börja önska alla framöver! Varför har jag inte tänkt på det?


Text och bild: HedeinfoSonfjällsbygden!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page