top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Seniorboendet i Hede presenterades av Härjegårdars VD

Under torsdagskvällen presenterades information om Seniorboende i Hede, under tillställningen där den lokala utvecklingsplanen för Sonfjällsbygden släpptes.


Hede Företagargrupp hade lämnat önskemål om att kunna berätta mer om ett av de projekt som genomförst just nu i Hede, och som verkligen är utvecklingen för Sonfjällsbygden. Hans Heuser, Härjegårdars VD bjöds därför in för att berätta mer om seniorboende som just nu byggs på Postgränd 1 och 2.


Kortfattad info:

Det blir 20 lägenheter totalt, 2- och 3-rummare. Husen håller just nu på att totalrenoveras och man blåser ut allt. De blir helt nya lägenheter på så vis med nya planlösningar, nya ytskick, större fönster, inglasade balkonger och bredare dörrar. I varje lägenhet finns diskmaskin, tvättmaskin med torktumlare. Husen blir anpassade med hiss. I källaren kommer det finnas samlingslokal, gästlägenhet och förråd. Hans förtydligade att de kommer INTE finnas matservering i husen och inte heller bemannad personal, men är man i behov av hemtjänst fungerar det alldeles utmärkt!

Hyran kommer vara lite olika beroende på storleken, och kommer då vara varmhyra.

Några Carports kommer att finnas att hyra till.


Redan nu kan (bör) man ställa sig i kö för dessa via antingen Härjegårdars hemsida eller ringa till dem. Det kostar inget att skapa ett konto för att samla poäng och kunna bli erbjuden ev en lägenhet när dessa börjar bli klara. Man förbinder sig inte till något och kan såklart tacka nej då.

Inom kort kommer mer information och broschyrer med redan nu finns en enklare broschyr att hämta på Hede Företagargrupp/turistbyrån.


Spännande va?!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page