top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Septemberbilden av Sonfjället korad


Under september månads fototävling "Månadens bild av Sonfjället" trillade det in 30 bilder av vårt fantastiska Sonfjället! Varmt tack till alla bidrag! Rösterna räknades ihop under torsdagen och denna gång gratulerar vi bild nummer 18 som fotades av Petra Ivarsson. Hon får vara med som representant för septembermånad i tävlingen "Årets bild av Sonfjället".

Bilderna för respektive månad finns att se under fliken månadens bild på hemsidan.


Nu kör vi direkt igång igen med "Månadens bild -Oktober- Sonfjället", och då är alla varm välkomna att skicka in nya bildrag. Gissar att många fortsätter att fota fjället i dess vackra höstskrud och när de första vita landar på fjället. Bilden ska vara fotad under oktober, från valfri vinkel och väder sträck. Alla är varmt välkomna att skicka in till tävlingen. Det spelar ingen roll om du fotat med vanlig digital kamera, mobilen eller systemkamera. Alla kan skicka in bilder, oavsett om du skickat in tidigare eller om det är första gången.


Skicka in Din bild av Sonfjället till på redaktion.hedeinfo@gmail.com. Bilden ska du ha fotat under den månad som tävlingen avser. Skriv gärna "månadens bild" som ämne och i mailet anger du ditt namn och telefonnummer. Bidragen ska vara inskickad före 25:e varje månad. Man får delta hur många gånger man vill. Fotot ska enbart vara på fjället och naturen. (Inga personer). Efter den 25:e sammanställer jag bilderna och alla får då rösta på favoritbilden. Röstningen sker endast på hemsidan hedeinfo.se. Det fotot som får flest röster blir "månadens bild av Sonfjället". Man får bara rösta en gång.


När hela året har gått, sammanställer jag alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets bild av Sonfjället". Även här har man endast en röst att lägga. Vinst: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild. Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av Sonfjället" och "årets bild av Sonfjället" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer anges, om ni inte meddelat annat.

Text: Hedeinfo

Bild: Petra Ivarsson

Comments


bottom of page