top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Här är Simon - har du arbetet som han söker?


Mitt namn är Simon Westfält. Jag är 19 år och bor i Hede och är ute efter jobb runt Hede/Vemdals området.

I våras tog jag stundenten från industrilinjen och har sedan dess arbetat i verkstaden på  R.Grips Åkeri i Sveg. Några av mina arbetsuppgifter har varit att serva timmervagnar, skåpvagnar och containervagnar där det ingått  bromsoksbyten och svetsning mm. Min praktikplats var även på Grips i 15 veckor och sommarjobb 3 somrar. Söker i dagsläget något jobb närmare Hede då det börjar bli slitsamt att pendla 14 mil varje dag.

Lite om mig: Jag är noggrann med mina arbetsuppgifter och vill att mitt arbete ska vara ordentligt gjort. Jag är flexibel och har inga problem med att jobba med andra. Jag innehar B-körkort, skoterkort samt pluggar till BE-körkort. Jag är godkänd i både svenska och engelska. På fritiden brukar jag skruva med olika fordon, älskar att åka skoter samt har intresse för att fiska.

Kan tänka mig nästan vilket jobb som helst men ser helst inget som har med vård och omsorg att göra. I framtiden vill jag gärna ta traktorkort och lastbilskort. Jag brinner för mitt intresse att skruva och söker nya utmaningar. Hör gärna av dig för att få reda på mer om mig samt referenser.

Med vänliga hälsningar Simon. Tel.nr 076-768 99 35


Text och bild: Simon Westfält

Comments


bottom of page