top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Sista april - fira på ett nytt sätt


Påsken är över för i år och jag tror att alla mer eller mindre har haft en bra påsk, trots allt. Men den har varit lite annorlunda på många olika vis. Det verkar som att vi kommer att få styra om och tänka nytt ytterligare en tid framöver. Det betyder att det kommer inte att arrangeras några majbrasor i varken Hede, Långå eller Hedeviken.


Hedeinfo har tillsammans med Hede Företagargrupp tänkt till hur vi i år ska välkomna våren till vårt område, som vi brukar göra med majbrasan. HFG kommer att placera ut marschaller i byn sträckan mellan Ljusnanbron och Turistinformationen som kommer att tändas till kl 20.00 på torsdag 30 april. Företagare, föreningar och privatpersoner får MER än gärna hänga på och placera ut några marscheller vid sitt företag eller hus.


Efter kl 20 kan man sedan ta en promenad, cykeltur eller en sväng med bilen genom byn. Tillsammans kan vi sedan njuta av marschallernas som får sprida lite ljus, värme och hopp i i denna extrema situation som vi nu befinner oss i. När vi möts på byn kan vi ju ropa hej, eller vinka till varann. Men hörni, kramen och handslaget spar vi till längre fram!


Vill Ni skänka en slant till Hede Framåt som går till marschaller, blommor och liknande i vår by, går det bra att swisha valfri summa på 1234 945 622, (HFG) märk betalningen Hede Framåt.


Bild & text: Hedeinfo

Comments


bottom of page