top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Skada satte stopp för spel

Skriven av Johan Carlsson 27 januari 2019

Stefan Cedarblad i vit tröja ,Östen Johansson i gult, jag och Ernst Sjögren med mobilen.

Veteran SM i Bordtennis spelades i Östersunds Sporthall den 17-20 Januari. Det var meningen att jag skulle spela dubbel i H 70 i med min klubbkompis Stefan Cederblad om inte skadan i höger benet hade satt stopp. Veteran SM samlar 283 deltagare från 95 klubbar. Jag har själv spelat för Lilla Alby SK sedan 1985 i Div 4. Fick även lite auotgrafer av mina pingiskompisar runt om i landet.

Conny Gradin: Många imponerande spelare fanns där. Herrar 85+ och Damer 80+ där den äldsta damen, som är 88 år, spelade fantastiskt pingis. Skoj att se och fina förebilder. Själv ska jag sikta på herrar 100-medalj år 2067!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page