top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Skoj på hoj & cruising - en riktig hit!


-Vilken hit!

Ja de är väl så man enklast kan sammanfatta onsdagskvällen under Hede byfest som startade med ett välbesökt Ankrace som Hede SK arrangerat i Ljusnan.

Sedan styrde många kosan vidare ner till Hede campings område där fräsiga motorcyklar och läckra bilar samlades på parkeringen.

Det här kom vi på en dag när jag hade pratat med Eva Göransson, som är initiativtagare till facebookgruppen "Skoj på hoj Sveg". Varje vecka samlas de och tar en gemensam tur. Varför inte till Hede, under just byfest-veckan? Sagt och gjort, så blev det.

Men man kan ju aldrig veta säkert hur många som dyker upp när man anordnar något sånt här. Vädret spelar såklart in en stor roll med och även så är det ju semestertider. Så jag kastade ut lite krokar till lite bekanta i Hede med omnejd som har fräna åk. Och dom var som vanligt inte sen att nappa! Det är just det här som är så fantastiskt kul när man drar igång något!!

När 20- talet motorcyklar rullade in på planen och runt 25 bilar kom smygandes, ja då blir man ju alldeles överlycklig!

Det var även många som kom gåendes och cyklandes och ville vara med!

Efter lite snack, beskådan och polerande så rullade sedan motorcyklar och bilar iväg, för att cruisa runt några varv på byn. Bredvid vägen stod massor av människor och kikade!

-Så lyckat! För vad hör inte sommaren till om inte cruising! Även om jag själv inte har nått fint åk så njuter jag av att kika på alla andras! Och se glädjen hos andra när de både kör men även får träffa andra med samma intresse är fantastisk!

Tack alla Skoj på hoj-are och alla cruisare för att ni kom!


Vi kör en sväng till i år, har Eva och jag redan hunnit snacka om. Men sedan tycker jag att vi spikar redan idag att onsdag vecka 30, efter ankracet kommande år så blir de cruising i Hede! De kan ni anteckna redan nu.Foto och text: Olivia på HedeinfoSenaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page