top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Snart öppnar Härjedalshubben i Hede!


Nu börjar de hända grejer på Industrigatan i Hede! Just nu byggs "Härjedalshubben" upp i kontors-längan där Steelex tidigare haft sina kontor och besöksentré.

Härjedalshubben är kort beskrivet kontorsplatser och konferenslokal som man kan hyra in sig i, antingen för enstaka dagar, veckor, månader eller längre perioder. Det finns totalt 9 arbetsrum där det står ett eller två skrivbord i varje. Det finns även öppet hubblandskap för dem som slinker in över dagen, eller som inte har behov av att sitta enskilt.


-Vi har märkt av en ökad efterfrågan av riktiga arbetsplatser i takt med att fler och fler arbetsgivare erbjuder distansarbete och att även fler studerar på distans. Många vill tillbringa mer tid här i Härjedalen och de som kan arbeta på distans har möjlighet att göra det nu, i dessa fräsch lokaler! Många som arbetar på distans saknar en riktig arbetsplats, med bra bord och stol samt fiberanslutning. Där man i lugn och ro kan sitta och beta av sin agenda. Men även saknar man den sociala biten, att ha kollegor runt sig. Även om det inte är kollegor från samma företag, så är det trevligt att ta en fika ihop och knyta nya kontakter på detta vis.

Härjedalshubben placering mitt I Härjedalen gör det också möjligt att man sammanstrålar på hubben, och således kanske lika lång restid för alla deltagare.

Tanken är också att det kommer bokas in olika föreläsare och event där andra företag gästar oss och håller detta då på Härjedalshubben.


Kika gärna in på hemsidan harjedalshubben.se för mer information.

Följ oss gärna på sociala kanalerna Facebook och instagram.


Om alla bitar faller på plats räknar vi med att kunna öppna Härjedalshubben i november och kommer givetvis hålla "öppet hus" för alla som vill komma och titta, mingla och kanske slå sig ner och provjobba på plats.

Bakom satsningen ligger Thomas Melin, som äger Steelex AB i Hede. Thomas vurmar verkligen för Hede och Härjedalen.

Steelex administrativa medarbetare har fått flyttat närmare produktionen och entrén är nu på baksidan av byggnaden. Här har nya kontor byggts upp och inletts under sommaren. Thomas Melin väljer just nu att nyanställa runt 7 personer till Steelex AB. Den verksamhet som han hitintills drivit i Helgenäs i Småland flyttas nu till Steelex i Hede. Flytten och nyanställningarna sker i samband med att flera går i pension i verksamheten i Helgenäs men även i Hede.

Annonsen finns på startsidan av hedeinfo.se

-Två himla spännande och glädjande nyheter för Hede och Härjedalen!


Text och bilder: Hedeinfo


Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page