Skriven av Rosita Persson 12 augusti 2018
På torsdagskvällen den 26 juli så kunde man äta en härlig sommarmeny på Hede Folkpark. Vad sägs om bl.a. svartrot med vitvinssås och rom, sallad med halstrad lax, potatis och sparris och ljummen persika med glass och kanelchrunchy som jag åt. I köket stod som vanligt de bästa hobbykockarna Ann-Katrin Kvarnström och Göran Mattsson med god hjälp av duktiga servitriser.
Fullt hus med runt 80 matgäster på 2 sittnigar eftersom efterfrågan har blivit så stor. Lite stressigt blir det ju förstås, för Parkens kök är inte utrustad för att servera så mycket mat på så kort tid och ingen diskmaskin finns det heller. Men i år tyckte jag jag allt flöt på bra och man fick en riktig restaurangfeeling. Kockarna hoppas att gästerna blev nöjda och jag håller tummarna att de återkommer nästa år.
Samtidigt var det även Hjulbingo då man ska ta sig runt på hjul i Hede och spela bingo.