top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Sonfjällsbygden och skolan

Sonfjällsbygden bjuder oss som bor här på mer än vackra foton. Sonfjällsskolan kan blicka ut genom fönstret för att se allt som erbjuds i vårt närområde, skogen och fjället när vi återkopplar våra upplevelser och upptäckter till våra mål och skolarbete. 


Höstterminen för låg-och mellanstadiet  startade med en förmiddag på fantastiska Söderåsen, Hede IK’s anläggning. Alla elever fick prova på olika friidrottsgrenar i åldersblandade grupper. Vi byggde nya kontakter och hade det trevligt tillsammans.  Vi antog också inbjudan till Hede Camping, från Hedeföretagargrupp. Där tillbringade vi klassvis, tillsammans några varma sensommartimmar i poolen och bastun. 


Nu när höstfärgerna börjar att komma har vi även fått uppleva en solig höstdag vid Hede urskog, Nyvallen och omgivningen vid sonfjället, de äldre eleverna gick till lillfjället och några ända upp på Sonfjällstoppen. Dessa utflykter och många andra, långa och korta gör vi året runt i vår omgivning. Det betyder mycket för oss alla med dessa trevliga dagar tillsammans, utanför skolgården. 


Vi är glada för det fina arbetet som finns och växer tillsammans med föreningar och andra aktörer, det gör det möjligt för oss att få göra och uppleva mer och även anknyta till vår läroplan på olika sätt och alla sinnen. -Jag fotar det jag ser med mina händer, så minns jag allt det här <3 .


Text och foto: Lotta Engström

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page