top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Sonfjällsbygdens Barnfest


I över 100 år har det varit barnfest i Tännäs. Inger Svegare Schwartz är uppvuxen med att dansa ut julen där och det var årets höjdpunkt. Så efter 1 år med planering så ska hon efter att lokala företag och ett gäng privatpersoner sponsrat med pengar och fina priser bjuda in till Sonfjällsbygdens Barnfest. Den snygga loggan har Anna Tjärnberg målat!


Detta är planerat till söndagen den 22 december mellan klockan 14-16 på Församlingshemmet i Hede. Alla är välkomna och det är gratis inträde. Thérese Hampus Halvarsson håller i sång och dans kring granen och till det spelar Jämmerdalens spelmän. Gofika finns att köpa och där kommer att finnas en stor tombola för barnen med massor av leksaker. Tomten kommer såklart och delar ut julklappar. Barnen på Björnungen och Kongron håller på i detta nu och gör julgransdekorationer ....


Pengarna som blir över kommer först och fämst att gå till nästa års barnfest. Inger hoppas att detta ska bli en årlig tradition. På sikt så ska överskotten gå tillbaka till barnen i Sonfjällsbygden. Behöver man nya pennor, nya spel m.m i skolan eller på fritidsgården och det är tomt i "kassan" kan man söka bidrag. Vill du också bidra med en slant? Sätt in valfritt belopp på HB-konto (6368) 215 356 98 eller swisha på 070-248 32 41 och märk med Barnfest.

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page