Surströmmingsbjudningen får väntaPeter Eriksson, Icahandlaren i Hede låter meddela att den traditionsenliga surströmmingsbjudningen ställs in i år på grund av de rådande omständigheterna kring pandemin. Surströmmingsfesten har verkligen blivit en mycket trevlig tillställning som i fjol firade jubileum!


-I 45 århar vi bjudit på surströmming här utanför butiken och i år skulle ha blivit nummer 46 i ordningen... På grund av de rådande omständigheterna tvingas vi tyvärr, för första gången sen starten 1975, ställa in årets surströmmingsbjudning! berättar Peter.

Att Peter med sina medarbetare tar sitt ansvar på detta vis tycker många med mig är otroligt bra gjort! Det är ju en stor social tradition dessutom. Inte bara för den ljuvliga doften och den goda smaken. Vi kan ju bara hoppas att läget ser annorlunda ut nästa år och att vi kan återgå till traditionerna då! Å rackarns va gott det kommer smaka då, när man har fått vänta ett år extra på härligheten!


STOR ELOGE till Peter och alla som arbetar på ICA Supermarket i Hede, som kämpar på och servar oss varje dag i dessa tider med både hemkörningar av varor, matkassar som hämtas, stor mängd turister och massor av oss som väljer att hemestra i år!


Text:Hedeinfo

Bild: Ica Hede och Hedeinfo

TIDIGARE

INLÄGG 

Adress:

Hedeinfo

Olivia Söderlund

Långå Bränna 451

840 93 Hede​

bankgiro: 5414-1650

Swish: 1234 853 495

Innehar F-skatt

HEDEINFO

BRÄNNA DESIGN, EVENT & KONSULT

redaktion.hedeinfo@gmail.com

070-73 79 740

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon