top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Tävling! Din bild av Sonfjället


Jag tror att vi alla som bor runt Sonfjället, i vad vi brukar säga Sonfjällsbygden har en speciell känsla just för "vårt" fjäll. En stolthet. Det står där. Tryggt och stabilt. Varje dag. Året om. Olika vackra vyer visar sig, helt beroende på vart vi bor och alltid med en ny kostym som passar årstiden och vädret!


Nu tänkte jag nämligen utlysa en liten tävling som sträcker sig över hela året för att fånga fjällets variation.


Så här går det till:

  • Skicka in Din bild av Sonfjället till på redaktion.hedeinfo@gmail.com. Bilden ska du ha fotat under den månad som tävlingen avser. Skriv gärna "månadens bild" som ämne och i mailet anger du ditt namn och telefonnummer. Bidragen ska vara inskickad före 25:e varje månad. Man får delta hur många gånger man vill. Fotot ska enbart vara på fjället och naturen. (Inga personer)

  • Efter den 25:e sammanställer jag bilderna och alla får då rösta på favoritbilden. Röstningen sker endast på hedeinfo.se. Det fotot som får flest röster blir "månadens bild av Sonfjället". Man får bara rösta en gång.

  • När hela året har gått, sammanställer jag alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets bild av Sonfjället".

  • Vinst: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild.


Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av Sonfjället" och "årets bild av Sonfjället" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer anges, om ni inte meddelat annat.


Hoppas Ni vill vara med!


// OliviaSenaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page