top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Tävling! månadens bild - februari - Sonfjället


Intresset var stort i januari att skicka in bilder på Sonfjället! 22 bilder kom med och den vinnande bilden publiceras igår.


Nu är det alltså dags för FEBRUARI! Jag fick en del frågor så jag förtydligar ytterligare: Bilden ska vara knäppt under februari månad.


Så här går det till:

  • Skicka in Din bild av Sonfjället till på redaktion.hedeinfo@gmail.com. Bilden ska du ha fotat under den månad som tävlingen avser. Skriv gärna "månadens bild" som ämne och i mailet anger du ditt namn och telefonnummer. Bidragen ska vara inskickad före 25:e varje månad. Man får delta hur många gånger man vill. Fotot ska enbart vara på fjället och naturen. (Inga personer)

  • Efter den 25:e sammanställer jag bilderna och alla får då rösta på favoritbilden. Röstningen sker endast på hedeinfo.se. Det fotot som får flest röster blir "månadens bild av Sonfjället". Man får bara rösta en gång.

  • När hela året har gått, sammanställer jag alla "månadens bild" och vi röstar sedan fram "årets bild av Sonfjället".

  • Mailet som ni skickar med bilderna och era personuppgifter skickar jag inte vidare utan behåller endast tills den aktuella månadens vinnande bild är korad. Därefter raderas detta. När ni skickar in er bild ser vi det som att ni godkänner detta.

  • Vinst: Vinnaren av "årets bild av Sonfjället" vinner en canvastavla (ca 50x70 cm) av sin bild.


Hedeinfo har rätten att använda inskickade bilder till denna tävling på hemsida, facebook och instagram. Hedeinfo har rätten att använda "månadens bild av Sonfjället" och "årets bild av Sonfjället" även för annat tryckt material. Fotografens namn kommer anges, om ni inte meddelat annat.


Hoppas Ni vill vara med!


// OliviaSenaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page