top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

TACK & GRILLKVÄLL


Igår kväll hade arrangörerna av Hedemässan bjudit in alla dem som på något sätt hjälpt till att genomföra årets upplaga av Hedemässan som gick av stapeln 24-25 juli.


Det blåste rätt bra men fantastiskt nog var det uppehåll och den blåa himlen skymtade fram. Jonte Mattson och Mats Bredsen grillade hamburgare till hela gänget som hade samlats utanför Curlinghallen i Hede.

Det var närmare ett 30-tal personer som anslöt sig till "tack & grillkvällen", och som hade möjligheten att vara med. Men det var väldigt många fler som på ett eller annat sätt hade dragit sitt strå till stacken, under Hedemässan som i år pågick under 2 dagar, istället för en.

-Utan alla er som ställer upp går det inte att arrangera en sån här mässa! sa Thomas Grindal, ordförande i jaktskytteklubben när han tackade gänget för årets insats i Hedemässan.


Kvällen avslutades med att hela gänget samlades inne, drack kaffe och gjorde en enklare utvärdering av arrangemanget som nu sammanställs och sparas till kommande Hedemässan. Flera i gänget har varit med sedan första Hedemässan genomfördes 1992 och efterlyser nu angagemang från nästa generation. Nästa Hedemässa beräknas hållas 2025, då Jämtland Härjedalens älghundsklubb planerar att hålla hundutställning i Hede igen.


-Tack till alla er som kom ikväll, men även tack till alla som inte kunde komma! avslutar Thomas. Text och bilder: Olivia/Hedeinfo


Comments


bottom of page