top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Uppskattade marknadsdagar på Hedlanda


Igår, lördag besökte jag på marknaden på Hedlanda, flygplatsen mellan Hedeviken och Vemdalen tillsammans med familjen. Solen strålade och det var varma vindar i luften. Ett helt gäng knallar stod uppställda och utspridda på infartsvägen mot hangaren. Människor minglade omkring med bra avstånd mellan varandra och de flesta hade en eller ett par kassar i nävarna. Det märktes tydligt att marknader är efterlängtade och hör verkligen sommaren till!


Intill marknadsområdet stod idag ett flygplan parkerat som man kunde njuta av att kika på medans man njöt av fikat. Föreningen har under marknaden sin servering öppen och går även att besöka andra dagar i veckan.


Läs mer här.


Ragnar Dillner, ordförande i Hedlanda flygförening, är det som har dragit igång marknaden på Hedlanda. Ragnar har märkt att behovet av marknadsställen i sommar är efterfrågat, allra helst då alla marknader i stort sätt är inställda. Ragnar insåg att föreningen har en enormt stor plats att tillgå för arrangemanget och alltsammans dessutom utomhus! Efter att ha fått klartecken från polisen och kommunen körde Ragnar igång med att har sommarmarknad på området och dessa kommer fortsätta på lördagarna fram 8 augusti. Här har vi en till på bild som längtar efter sommarmarknader!Foto: Ragnar Dillner

Text: Hedeinfo
Comments


bottom of page