top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Utgifterna större än intäkternaBror Larsson född 1909, skrev i sitt testamente 1989 ” förordnar härmed såsom min yttersta vilja att testamentera all min kvarlåtenskap och skall med full äganderätt tillfalla äldreomsorgstagarna på servicehuset Hedegården, för underhållning och trivselstunder för de äldre”.


Vi har satsat på att ha underhållning 1-2 gånger i månaden. Det senaste året har bl.a. Trio me´ Bumba, Roland Savgård, Stefan Ström, Silvertråden, Ragnar och Artur, GoLåt, Rune och Östen, Alf och Håkan spelat här. Vi har också haft guidad by vandring, Riksteatern kom och framförde pjäsen ” Elsa och Erik”.


Nu i vår har RÖK@, Storsjösextetten som framför schlagers från 1940-50 talet och The Hebbie sisters, tre skönsjungande damer från Värmland besökt oss.


Idag är utgifterna större än intäkterna i Bror Larsson föreningen. Vi har en förhoppning att få råd att köpa in ett el piano till matsalen, så om du som privatperson eller företag vill skänka en gåva är vårt bankgiro nummer: 251-2812. Vi hoppas att med er hjälp även i fortsättningen kunna ge de äldre i byn och på Hedegården en guldkant i vardagen.


Text och foto: Siw Fladvad

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page