top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Välkommen hit Alexandra & Simon!


Hede är inne i en inflyttarsväng och husen har sålts på löpande band. Hede Vemdelans industrifastigheters lägenheter har inte några lediga lägenheter och hos Härjegårdar märks en inflyttningstrend.


Simon Wallgren och Alexandra Eriksson har alldeles nyss köpt ett hus i Hede och kommer att få tillgång till sitt nya hem runt jul. Nu är paret på jakt efter jobb och hörde av sig till mig som gärna hjälper till att sprida denna goda nyhet.


-Varmt välkomna till Hede, Simon och Alexandra! Väldigt trevligt att Ni väljer att flytta hit! Hur kom det sig att det blev just Hede?

-Vi gillar att vara i naturen på vår fritid samt att campa. Vi har ett stort intresse för miljö och natur. Vi vill flytta till Hede för att vi båda känner oss lugna och mer levande i den här omgivningen, berättar paret.

Alexandra är utbildad snickare och söker lärlingsanställning då hon är nyutexaminerad från utbildningen vid nyår, hon har praktiserat på Gamla Stans Kulturbygg och specialiserar sig på finsnickeri och gammaldags kök, dock letar hon mest efter byggsnickerier då hon är medveten om att det är ont om lärlingsplatser på finsnickerier.

För mer info;

0738271133


Simon är utbildad Drift- och underhållstekniker och har jobbat med fastigheter samt sjukhus och har även el behörighet BB1 (allmän behörighet).

För mer info:

0704393930


Comments


bottom of page