top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Välkomna på Skärsjöpimpeln

Skriven av Jonas Svan 17 april 2019

Det börjar än en gång dra ihop sig till Påsk och med detta Härjedalsmästerskapen Skärsjöpimpeln 2019 som går av stapeln på Påskaftonen vid Skärsjön. Fint väder är beställt och fisken är på hugget sägs det. Fina priser utlovas och trevligt umgänge med trubadur och grillat finns på plats. Skotertaxi går från portalen vid Skärsjövålen från kl.10.00 mot en kostnad på 50 kr tur/retur. Anmälan sker på plats och betalning med swish eller kontant.


Kl 14 skyndar sig fiskarna iland för att få sin fisk invägd. Den som vinner tävlingen blir 5000 kr rikare. Andra plats 3000 kr och tredjeplats 1000 kr rikare. Den som vinner barnklassen vinner 500 kr. Det kommer även finnas ett jättefint prisbord till de tävlande. Försäljning av hamburgare, korv, dricka och godis börjar även den kl 11 och pågår till efter prisutdelningen. Lotter finns att köpa fram till dragning som sker när vi väntar på prisutdelningen.


Startavgiften är liksom tidigare år 120 kr för vuxen och 60 kr för barn under 16 år. De vanliga reglerna gäller, dvs elborr får användas, ingen mäskning, endast ett spö/en krok, minst 5 m avstånd mellan fiskarna, och naturligtvis förutsätter vi att alla respekterar att detta är en individuell tävling. www.skarsjovalen.se

Comments


bottom of page