top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Välkomna till ett nytt skoterår 2019!

Skriven av Hedevikens Snöskoterklubb 4 januari 2019


Nu är vi igång med ledprepareringen, och har fått en bra grund för kommande snöfall. Alla leder är farbara i nulägen, men det sticker upp en del stubbar och stenar här och var, så kör med omdöme.

Vi är en Ideell snöskoterklubb med ett ben inom snöskoterracing och det andra i touring med ett ledsystem som binder ihop lederna från Hede, Vemdalen, Vemhån och Sveg/Linsell. Vår fina A-klassade snocrossbana hittar du bredvid Hedlanda flygplats.


Till detta år har vi blivit nödgade att höja medlemsavgiften, för att täcka våra löpande utgifter (se bilden nedan). Trots att vi är en ganska liten förening, har vi 4 klubbskotrar och ledsladdar, som kräver sitt vad gäller drivmedel och reparationer (år 2018 gick det åt strax över 1500 liter bensin till klubbskotrarna). Det är tack vare detta, och det stora idéella arbete som klubbmedlemmar lägger ner på ledpreparering, som vi lyckas hålla så pass bra leder i Hedevikens Skoterklubbs område.


Vi uppskattar stort alla bidrag till föreningen, såväl medlemsavgift såsom ledbevis. Vi ser gärna att ni löser ett ledbevis för varje skoter ni nyttjar på våra leder. Tipsa gärna vänner och bekanta som är uppe och åker tillfälligtvis om att de kan lösa ledbevis, eller lämna frivilliga ledbidrag (Swish 123 691 8924 eller bankgiro 5158-3581).


Under 2019 kommer vi också ordna ett lotteri med en släpvagn som högsta vinst. Håll utkik på vår FB-sida om detta. Vi kommer sälja lotter i byn på diverse arrangemang, såsom Kvarndagen. Lotter kommer även gå att köpa på distans.

Medlemsavgift enskild 200 kr Medlemsavgift familj 300 kr Ledbevis 200 kr

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page