top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vart tog du vägen?


Skriven av Annika Qvarfordt 9 oktober 2012


Jag bor numera i Vällingby. På grund av skilsmässa och sjukdom, flyttade jag hösten 2010 hit ner, för att jag behandlades av läkare som bara fanns på Karolinska, det ser dock ljust ut, och de hoppas kunna friskförklara mig om inte alltför länge. Jag jobbar mitt på Götgatan, Södermalm, som familjehemskonsulent. Ett jättespännande arbete, där jag utreder familjer, och handleder dem i deras svåra arbete med barn och ungdomar. Mina egna fyra söner finns alla här nere, och den yngste bor fortfarande hos mig, men har fyllt 22. Äldste sonen är gift och har 2 barn plus ett bonusbarn, han bor med sin familj på Ekerö.

Jag har ett litet semesterställe Spanien, där jag ofta finns på semestern, och jag har en mycket liten stuga i Tänndalen, så rätt som det är kommer jag förbi Hede. Det som saknas på fritiden är förstås Härjedalen och lugnet i naturen. Min hobby härnere, är att jobba med film, som statist i filmer musikvideo och reklam, ibland även som crew på inspelningar. Passar alltså på att ägna mig åt det enda intresse jag kunde komma på, som inte funkar så bra hemma i Härjedalen.

Comments


bottom of page