top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vart tog du vägen Elinor Dahl?Jag - Elionor Dahl kommer från Hede i Härjedalen, mina föräldrar är (Vivi-Ann & Leif Dahl). Jag har bott i Hede tills jag gick ut högstadiet -97 sen började jag gymnasiet i Sveg, men efter 1 år så flyttade jag till Sveg för jag orkade inte pendla längre och jag missade bussen nästan varje morgon. Det var 3 sega år men jag klarade det. Sen efter studenten -00 åkte jag till Hållands folkhögskola som ligger i Järpen. Gick där ett år för att läsa in mina dåliga betyg, dock var jag så skoltrött så jag "hoppade av”. Gick på en date och hamnade i Stockholm genom att flytta ihop med killen jag träffade. Sen hittade jag ett jobb inom vården, Pumpans servicehus i Solna. Hittade en egen lägenhet och blev inneboende med en utländsk familj. Jag hade egen ingång, kök och rum. 

Jag har flyttat runt lite i 10 år i Stockholm men jobbet hade jag kvar, blev fast anställd. Trivdes jätte bra men sen blev jobbet uppköpta av Svensk äldreomsorg som sedan bytte till Carema hemtjänst och för 6 månader sen bytte till Carema care. Har flyttat 3 gånger inom jobb området: Solna, Hässelby och Vällingby. Till slut efter 4 år fick jag ett 1:a handskontrakt på en etta på 24kv. i Hässelby. Sen dess har jag haft en fast punkt där. 

Nyår 09-10 träffade jag en kille och flyttade till Abu Dhabi. Vi gifte oss 2011 men i juli i år bröt jag upp med Anders och bestämde mig för att flytta hem, det fanns inget att kämpa för. I augusti 2013 åkte jag hem för att leta jobb och bostad och kände att jag var trött på Stockholm och ville flytta till en annan stad/ort. En kväll fick jag en tanke på att kolla upp Peter Nurisalo, en ungdomskärlek som jag träffade på Hede Camping 1994. Skickade ett mejl och han kom ihåg mig efter 19 år. Nu har jag flyttat till Västerås och är sambo med Peter och trivs jättebra. Har inget jobb just nu, men jag söker. Har lagt all fokus på mitt körkort och tränar med Bea Amundsson 1 gång i veckan. På fritiden spelar jag world of Warcraft, och promenerar. Peters fotbolls intresse har väckt mitt så nu går vi på Djurgårdens och Sveriges matcher. Det var en rolig upplevelse i Abu Dhabi men borta bra, hemma bäst!

header.all-comments


bottom of page