top of page

TIDIGARE

INLÄGG 

Vart tog du vägen Elisabeth?


Elisabeth Sundin är född 1986 och växte upp i Hede. Hon flyttade till Östersund år 2002 för att gå estet musik på Palmcrantzskolan, och därefter blev det Birka folkhögskola i ett par år med inriktning klassisk sång. 2008 flyttade hon till Trondheim i Norge och jobbade i butik i ett år, och 2009 påbörjade hon en fyraårig kandidatutbildning i klassisk sång på universitet i Trondheim som avslutades 2013.

Efter examen flyttade Elisabeth till Stockholm och gick ett år till på folkhögskola. 2014 kom hon, efter tuffa intagningsprov som pågick i en vecka, in på Operahögskolan. Hon tog sin masterexamen år 2016. Sedan dess har det inte blivit så mycket sång för henne, utan mer fokus på att ha en fast inkomst och en trygg och stabil tillvaro.

Hon har jobbat i butik och på kontor, och just nu är det kontorsjobb som gäller. Elisabeth har precis fått ett efterlängtat förstahandskontrakt strax utanför Stockholm, så nu tillbringar hon med glädje mycket tid hemma. Annars är vänner och familj det stora fokuset i hennes liv.

Comments


bottom of page